Ga naar de inhoud

Jouw Weg naar Deskundige Brandveiligheid en BHV Trainingen en opleidingen

Opleidingen

Verkrijg waardevolle vaardigheden in veiligheid en bedrijfshulpverlening met ons uitgebreide scala aan opleidingen, waar expertise en praktische kennis samenkomen. Van de fundamentele BHV Basis tot de gespecialiseerde VCA Workshops, bieden onze cursussen een diepgaand inzicht en praktische vaardigheden om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen

BHV Basis Cursus

Leer de essentiële vaardigheden voor bedrijfshulpverlening met onze BHV Basis Cursus. Bereid je voor op noodsituaties en bescherm jezelf en anderen effectief.

BHV Herhaling

Vernieuw en versterk je bedrijfshulpverleningsvaardigheden met onze BHV Herhalingscursus. Blijf up-to-date met de nieuwste technieken en protocollen

BHV Kind en omgeving​

Richt je op de specifieke behoeften van kinderen met onze BHV Kind en Omgeving opleiding. Leer hoe je doeltreffende hulp kunt bieden in noodsituaties die kinderen betreffen.

EHBO Basis​

Verkrijg fundamentele EHBO-vaardigheden met onze EHBO Basis cursus. Wees voorbereid om levensreddende zorg te bieden in verschillende situaties.

Reanimatie met AED​​

Verwerf levensreddende vaardigheden met onze Reanimatie met AED training. Word zelfverzekerd in het bieden van hulp bij een hartstilstand.

Eerste Hulp Aan Kinderen

Ontwikkel competenties in het verlenen van eerste hulp aan kinderen met onze EHAK training. Een cruciale vaardigheid voor ouders, leraren en kinderopvangpersoneel.