Ga naar de inhoud

Over ons

Experts in bedrijfsveiligheid.

Brand Instructie Rotterdam is opgericht met een team van deskundige en gespecialiseerde mensen, waarbij onze focus ligt op het verzorgen van zorg en veiligheid binnen uw bedrijf. Als beroepsbrandweerman en instructeur neemt Murat Altun, samen met het team, de keuringen van noodverlichting en blusmiddelen voor zijn rekening.

Vanuit onze gezamenlijke kennis en ervaring als brandweerman kunnen wij klanten goed en adequaat informeren en voorzien van passend advies. Ons doel is om, met de jarenlange ervaring van Murat, te begrijpen waar de klant behoefte aan heeft en deze zorg en veiligheid zo veel mogelijk uit handen te nemen.

Wij specialiseren ons in het beheer en onderhoud van al uw blusmiddelen en noodverlichting. Bovendien bieden wij diverse trainingen aan, waaronder BHV, EHAK, EHBO, VCA en Industrieel Brandwacht. Onze trainingen zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en Turks.

Of u nu de voorkeur geeft aan een incompany training of liever op een van onze locaties, beide opties zijn mogelijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij staan klaar om al uw vragen met betrekking tot trainingen en keuringen te beantwoorden.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!